Naslovna > Srbija Danas > Hronika > AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Troje uhapšeno, zaplenjeni heroin i oružje

AKCIJA BEOGRADSKE POLICIJE: Troje uhapšeno, zaplenjeni heroin i oružje

Policija je uhapsila tri osobe osumnjičene za krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Zaplenjeno je 1.100 grama marihuane, 800 grama heroina, 90 grama smese paracetamola i kofeina, elektronske vagice za precizno merenje narkotika, dva pištolja sa municijom, a ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na 2,6 miliona dinara, saopštio je MUP.Prilikom hapšenja A. D. (34), R. DŽ. (32) i L. M. (29), policija je na ulici pronašla paketić sa 100,15 grama heroina, za koji se sumnja da je jedan od njih odbacio od sebe.Kod R.DŽ. je pronađena električna vagica sa tragovima ove opojne droge, a kod kod L.M. manja količina marihuane.

Policija je, potom, na jednom auto placu na Zrenjaninskom putu, u upravnoj i pomoćnoj prostoriji pronašla četiri paketa sa oko 700 grama heroina, staklenu teglu, plastični balon i pet kesica sa 1.100 grama marihuane, oko 90 grama smese paracetamola i kofeina, dve električne vagice za precizno merenje sa tragovima heroina, kao i dva pištolja sa četiri komada municije.

Trojica osumnjičenih mladića, uz krivičnu prijavu, biće sprovedena nadležnom tužilaštvu.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno