Naslovna > Srbija Danas > Politika > Jutjub blokirao pa odblokirao izjavu premijera Vučića o Vokeru

Jutjub blokirao pa odblokirao izjavu premijera Vučića o Vokeru

BEOGRAD – Nakon gotovo 20 sati na Jutjub kanalu je odblokirana video izjava premijera Aleksandra Vučića, povodom najave bivšeg šefa verifikacione misije OEBS na KiM Vilijama Vokera da ima projekat za “ujedinjenje Albanaca”.

Video izjava premijera Vučića za portal Sputnjik blokirana je sinoć oko 21 sat, a nakon 19.319 prikaza.

Kao objašnjenje navedeno je da “snimak obuhvata sadržaj partnera (Merlin) KVZ Digital, koji ga je blokirao na osnovu autorskih prava”.

Sputnjik, međutim, tvrdi da je ceo materijal u vlasništvu tog portala.

Vučić je inače Vokerovu izjavu prokomentarisao opaskom da ceo svet sada ima “dokaze na tacni” da je reč o velikoalbanskom lobisti, koji se zalagao za ostvarenje tog projekta “Velike Albanije” na KiM.

“Na stranu što je sarađivao sa Albanijom, na stranu što se angažovao od američke obaveštajne agencije. Je li moguće da se ti, čoveče koji si nam govorio da si neutralan i objektivan, danas zalažeš za Veliku Albaniju? Još kažeš da imaš rešenje! Da li nam to opet pretiš? Nemoj više da nam pretiš!”, rekao je Vučić.

Bivši šef verifikacione misije OEBS-a na KiM Voker je juče izjavio da ima projekat za “ujedinjenje Albanaca u Albaniji, na Kosovu ali i u dijaspori.”

Srbija će na svakom mestu i na svakom nivou iznositi ovaj krunski dokaz da Vokeru nikada nije bio cilj zaštita ljudskih prava na KiM već borba protiv Srbije i stvaranje “Velike Albanije”, istakao je Vučić za Sputnjik.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno