Naslovna > Regioni > Beograd > Pola Beograda tokom vikenda ostaje bez vode!

Pola Beograda tokom vikenda ostaje bez vode!

Zbog neodložnih radova na redovnoj obnovi sistema vodosnabdevanja na proizvodnom pogonu “Makiš”, u sklopu pripreme za letnju sezonu, tokom narednog vikenda veći deo grada ostaće suvih slavina. Prekidi u snabdevanju dragocenom tečnošću, kao i umanjen pritisak, očekuju se od 6 sati u subotu do 18 časova u nedelju.

Restrikciju najpre će osetiti potrošači južnog dela distributivnog sistema, leve obale Dunava, podavalskih naselja i leve obale Save. Od subote u podne, do nedelje u isto vreme bez vode će biti viši delovi Banovog brda, Žarkova i Železnika, Cerak, Cerak vinogradi, Vidikovac, Labudovo i Petlovo brdo.

Isti problem imaće i ostala gradska naselja, s tim što će od subote u 12 sati, do nedelje u 8 časova umanjen pritisak osetiti potrošači na višim spratovima u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu.

Iz “Beogradskog vodovoda i kanalizacije” apeluju na sugrađane da vodu koriste samo za najosnovnije potrebe, i da blagovremeno pripreme neophodne zalihe. Za prioritetne potrošače obezbeđene su auto-cisterne sa pijaćom vodom.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno