Naslovna > Srbija Danas > Politika > SRS: Dokle je stigla istraga o malverzacijama prethodne Vlade?

SRS: Dokle je stigla istraga o malverzacijama prethodne Vlade?

NOVI SAD – Srpska radikalna stranka zatražila je od Pokrajinske vlade, da obavesti javnost o tome dokle je stigla istraga o navodnim malverzacijama prethodne Vlade, čiju okosnicu je činila Demokratska stranka, a što je bilo jedno od predizbornih obećanja sadašnje vladajuće koalicije.

Funkcioner radikala Milorad Mirčić, podseća na to da je pre gotovo godinu dana, nova pokrajinska vlast, kako kaže, formirala komisiju za utvđivanje nepravilnosti u radu tadašnjeg Fonda za kapitalna ulaganja i Sektarijata za nauku i tehnološki razvoj, a da još uvek nisu poznati rezultati njihovog rada.

“Setimo se samo koliko su najavljivali, čak saopštavali imena pojedinaca koji su, po njima, kako su to govorili, bili predvodnici kriminalnih grupa, ili vezivali za njih kriminalne radnje. Setimo se samo kolika je je hajka i povika bila na Bojana Pajtić, Dragoslava Petrovića, čelne ljude Fonda za kapitalna ulaganja, pa to je nešto što je itekako doprinelo da SNS, zajedno sa svojim kolaicionim partnerima se danas nalazi u poziciji vlasti. Ako se to završava kao i svi ovi obećani kapitalni projekti, tako što će se u nedogled odugovlačiti, onda treba da izađu u javnost i kažu da ne mogu da otkriju bilo kakvu protivzakonitu radnju”, naglasio je Mirčić.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno