Naslovna > Srbija Danas > Društvo > Poznati pomažu 28. Junu u velikoj donaciji na Vidovdan

Poznati pomažu 28. Junu u velikoj donaciji na Vidovdan

U sklopu vidovdanske tradicije, humanitarna organizacija 28. Jun je danas najavila veliku donaciju, ovog puta uz podršku poznatih ličnosti. Cece Ražnatović, Vlado Georgieva, Emine Jahović, Belog Preletačevića, Milice Pavlović, Milice Dabović, Bo Krsmanović, kao i mnogh drugh, koji su pomogli projektu za pomoć deci bez roditelja, porodilištima i centarima za ometene u razvoju.

Kao i ranije, 28. Jun nastavlja da pomaže Srbima širom Balkana. Njihovi volonteri su posetili “Mladost”, dom za decu bez roditelja u Herceg Novom, gde su dostavili peškire za plažu i čokolade za 86-oro dece koja tu žive. 28. Jun je takođe donirao 3000 dolara Borisu Malagurskom za njegov dokumentarni film #NoKosovoUnesco koji će biti snimljen kao podrška srpskoj zajednici na Kosovu i Metohiji.

Organizacija je takođe najavila donacije centrima za ljude ometene u razvoju, porodilištima i srpskim crkvama u Srbiji, Republici Srpskoj i Hrvatskoj u sledećih nekoliko nedelja. Nakon osnivanja u dojaspori 2011. godine, 28. Jun je prošle godine registrovan i u Srbiji.

Informacije o tome kako možete donirati, posetite sajt na srpskom www.28jun.rs ili pošaljite SMS 1 na 1733.

Komentari

komentariPodeljeno