Naslovna > Srbija Danas > Ekonomija > Ringier prodaje ALO!

Ringier prodaje ALO!

BEOGRAD – Ringier Aksel Springer Srbija (RAS) prodaje dnevne novine ALO! i portal alo.rs kompaniji Dnevne Novine ALO doo, ističe se u saopštenju i objašnjava da je sporazum potpisan 31. maja 2017.

U saopštenju se najavljuje da će se Ringier Axel Springer Srbija nadalje fokusirati na svoj glavni multimedijalni novinarski brend “Blic”, kao i ekspanziju svojih platformi za online oglašavanje i digitalni marketing.

Vlasnik novoosnovane kompanije Dnevne Novine ALO doo je Saša Blagojević, koji ima 15 godina iskustva u oblasti marketinga.

Generalna direktorka Ringier Axel Springer Srbija, Jelena Drakulić Petrović, “veoma je srećna” što je ova kompanija bila u mogućnosti da prati ALO! tokom njegovog uspešnog razvoja.

“Želela bih da se zahvalim redakciji na njihovoj posvećenosti, radu i marljivosti. Odluka o prodaji proizvoda kakav je ALO! nije bila laka”, objasnila je Drakulić Petrović.

“Mi smo digitalna medijska kompanija koja se zasniva na jakom novinarstvu”, podsetila je ona i potvrdila da će fokus kompanije biti na Blic i da će investirati u nove digitalne koncepte, kao što je noizz.rs.

Blagojević se “veoma raduje što preuzima ALO!” i ističe da će ovaj dobro poznati brend nastaviti da objavljuje relevantne i zanimljive sadržaje.

Transakcija je predmet odobrenja u pogledu kontrole spajanja od strane nadležnih organa, navodi se na kraju saopštenja.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno