Naslovna > Regioni > Kosovo > Stojanović: Neće biti kosovske vojske

Stojanović: Neće biti kosovske vojske

Na skupu u Gračanici počela je izborna kampanja Srpske liste. Nakon intoniranja državne himne „Bože pravde“ prisutnima su se obratili pomoćnik direktora Kacelarije za KiM Petar Petković i potpredsednik glavnog odbora SNS Milenko Jovanov, koji su poručili da je Srpska lista brana srpskih interesa na Kosovu i Metohiji, da je to lista koja izlazi jedinstveno i jedina koju podržava Vlada Republike Srbije.

Na predizbornom skupu Srpske liste u Gračanici predstavljeni su i neki od 20 kandidata za poslanike sa ove liste Branimir Stojanović, Srđan Popović, Brankica Ničić, Verica Ćeranić, Dragan Dančetović, Saša Milošević, koji su uz poruku „Zajedno, složno do pobede“, pozvali da se izađe na izbore i zaokruži broj 22.

„Naša je obaveza da im kažemo da jedino mi možemo da sprečimo, da kažemo NE jer protekle tri godine nisu uradili samo zbog nas. Neće biti kosovske vojske zato što to mi nećemo dati da se napravi“, istakao je Branimir Stojanović.

Prisutnima se obratio i predsednik opštine Gračanica Vladeta Kostić.

Predizbornom skupu prisustvovalo je više stotina članova i simpatizera Srpske liste, a velika sala je bila premala za sve, tako da su mnogi ostali ispred Doma kulture.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno