Naslovna > Srbija Danas > Ekonomija > “Vidi Srbiju” – promocija turističke ponude

“Vidi Srbiju” – promocija turističke ponude

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije pripremila je kampanju “Vidi Srbiju” u sklopu koje će promovisati turističku ponudu, dok će posebni fokus promocije turizma Srbije na regionalnim turističkim tržištima biti na festivalima: “Exit”, “Guča”, “Belgrade beer fest”, “Nishville jazz festival” i “Nušićijada”.

Kampanja u regionu sastoji se iz nekoliko elemenata: medijske kampanje putem televizijskih kanala, digitalnih bilborda, oglašavanja na onlajn” portalima, onlajn medijima kao i na “outdoor” promotivnim aktivnostima.

U saradnji sa partnerima na lokalnom nivou, turističkim organizacijama, Udruženjem hotelijera i restoratera Srbije “Hores”, TOS je predstavio turističku ponudu naše zemlje i pozvao inostrane goste iz zemalja regiona Bugarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine da provedu svoj odmor ili deo odmora u Srbiji a u okviru kampanje sledi i predstavljanje turističke ponude Srbije u Rumuniji, Crnoj Gori, Mađarskoj i Grčkoj.

U okviru kampanje “Vidi Srbiju”, Turistička organizacija Srbije će sutra predstaviti turističku ponudu Srbije i u Rumuniji, u Temišvaru i organizovati prezentaciju za turoperatere i medije uz gastronomsku ponudu Srbije kao i promotivni događaj.

Broj gostiju iz zemalja u okruženju u Srbiji u konstantnom je porastu poslednjih nekoliko godina, a o njihovom značaju za turizam Srbije govori činjenica da gosti iz navedenih zemalja čine više od 50 odsto svih inostranih turista u Srbiji.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno