Naslovna > Oko nas > Rekli su... > Zorana Mihajlović: Ako premijerki bude teško, onda će biti teško Vladi

Zorana Mihajlović: Ako premijerki bude teško, onda će biti teško Vladi

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izrazila je danas očekivanje da u novoj vladi ostane na čelu Ministarstva gradjevinarstva, dodajući da će “mnogo više poslanika od potrebne većine” glasati za izbor vlade na čijem čelu će biti Ana Brnabić.

“Očekujem da nastavim ovo da radim, ali nisam još razgovarala ni sa premijerkom, ni sa predsednikom Srbije… Mislim da će mnogo više poslanika glasati od onoga što se zove potrebna većina za ekspoze i politiku Vlade Republike Srbije”, rekla je za Radio-televiziju Srbije Zorana Mihajlović, koja je i funkcionerka Srpske napredne stranke.

Upitana kao predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost da li će Ani Brnabić ako postane premijerka biti otežavajuća okolnost činjenica je na čelu Vlade Srbije žena, Zorana Mihajlović je rekla da to zavisi od svih članova Vlade, koji moraju da se ponašaju i rade kao jedan tim.

“Ako premijerki bude teško onda će biti teško Vladi. Mi moramo biti tim. Pretpostavljam da je to razmišljanje svih članova Vlade i onih koj će podržati”, rekla je ona.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno