Naslovna > Srbija Danas > Društvo > Očekuje se intenzivniji saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji…

Očekuje se intenzivniji saobraćaj ka Crnoj Gori, Makedoniji…

BEOGRAD – Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog intenziteta, kako na autoputevima tako i na ostalim glavnim putnim pravcima, a tokom dana intenzivniji saobraćaj očekuje se na pravcima ka Crnoj Gori, Bugarskoj i Mekedoniji.

Vozačima se savetuje da budu oprezniji za volanom zbog velikog broja deonica na kojima se izvode radovi na popravci puteva ili izgradnji novih deonica. Na tim mestima, a posebno u satima pojačanog saobraćaja moguće je formiranje kolona sa usporenom vožnjom, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Kada je reč o izmenama saobraćaja zbog radova, do 18.07.2017. godine do 19 časova, izvodiće se radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, na deonici od petlje Velika Plana do petlje Požarevac, u voznoj traci smera Niš-Beograd. Za vreme izvođenja radova celokupan saobraćaj iz smera Niša ka Beogradu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku u zoni izvođenja navedenih radova u dužini od 2,3 kilometra.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno