Naslovna > Slobodno vreme > Život > Promocija turizma Srbije u Holandiji

Promocija turizma Srbije u Holandiji

BEOGRAD – Turistička organizacija Srbije (TOS) u okviru svojih promotivnih aktivnosti na holandskom tržištu učestvuje u realizaciji promotivnih događaja u Holandiji, koja Srbiju predstavljaju kao važnu turističku destinaciju, saopšteno je danas iz TOS.

Događaji će biti u gradu Zandamu, u muzeju fotografije “Ulice sveta”, a obeležiće ih izložba fotografija autora projekta “Ulice sveta”, holandskog fotografa Jeroena Svolfsa, nastalih tokom njegovog sedmogodišnjeg putovanja po svetu, sa posebnim osvrtom na boravak u Srbiji, koji autor opisuje rečima – Srbija je kao njen narod: kada ga jednom zavolite, ostaće u vašem srcu zauvek.

Takođe, posetioci će imati prilike da vide i čuju koncert našeg muzičara Slobodana Trkulje, koji će tom prilikom premijerno predstaviti i svoju novu kompoziciju – himnu “Ulice sveta”.

Celokupan događaj i promocija Srbije kao turističke destinacije biće upotpunjeni tradicionalnim srpskim gastronomskim specijalitetima, a posetiocima će biti prikazani i promotivni turistički filmovi i promotivne brošure TOS-a.

Članak je prvobitno objavljen ovde

Komentari

komentariPodeljeno